Monthly Makers - September

Ord och bokstäver är temat för spetembers Monthly Makers (här har jag skrivit mer om vad Monthly Makers är för något), ett jkla bra tema tycker jag. Jag hade rätt många olika idéer till att börja med, men pga tidsbrist fick det bli en av de enklare, som också är något jag velat testa ett bra tag. Se här! 
 
 
 
 
Tre små bokstäver fick det. Jag satt länge och velade mellan många olika ord och meningar, smöriga låttexter och charmiga uttryck. Sen blev jag irriterad, och detta är resultatet, FAN. Bra ord ju. Anldeingen till att jag varit så sugen på att brodera på kläder beror på att jag för ett tag sedan snubblade över det helt fantastiska instagramkontot Janis Embroidery. Där broderaste allt möjligt på kläder, tycker verkligen att ni ska kika och bli inspirerade. Titta bara!
 
 
Fantastiskt! Jag älskar också att hon använder meningen Tattoo your clothes, för det är ju just vad hon gör. Nål och färg. Sandra på bloggen Atilio har också gjort en liknande grej, där hon broderade in en emoji på ett par byxor. Så himla lätt sätt att förnya på verkligen!
 
Jag är rätt nöjd med resultatet. Jag är ju tyvärr inte superbra på att göra snygga och prydliga stygn (vilket inte är så konstigt med tanke på hur lite jag broderar), men jag tycker det duger. Att välja svart garn på en mörkgrå skjorta var Sammys idé, och det var riktigt bra! Det kan bli så att det dyker upp ett hjärta runt texten, det får vi se sen.
 
Nutida hantverk | | 4 kommentarer |

Då känns det lite lugnare.

Hej där, och förlåt för tystnaden! Hela förrförra veckan ägnades åt Blodsband, som verkligen var helt otroligt, och överträffade alla mina höga förväntningar. Men jag tänker att jag ska ägna Blodsband, och lajv i allmänhet ett eget inlägg i framtiden.

Den här veckan har jag också haft rätt fullt upp, med stickcafé, sushiätande, tokstädande, och IKEA-shoppande. Jag har tröttnat på att det är så fult hemma hos oss, så i lördags for jag och Bella iväg för att köpa lite nya möbler. Sen har jag skruvat ihop dem, viket inte är att rekommendera när en har mensvärk förövrigt. Men nu ser det ut som vi har ett helt nytt sovrum, så jag är nöjd.

Jag har även börjat med min Bullet Journal! Min tanke är att jag ska använda den för att få lite ordning på mitt skapande, och sluta slösa bort så mycket tid på skräp. Jag har också börjat fundera på mitt Monthly Makers-bidrag, jag har en riktigt bra idé jag ska ta tag i imorgon! Har en lång lista på blogginlägg som ska skrivas, så förhoppningsvis blir det lite livligare här i framtiden.

Allmänt | | En kommentar |

I morgon far vi!

Lajv | | En kommentar |
Upp