Amsterdam, metal och mensvärk.

Här ekar det verkligen tyst, tyvärr. Jag ligger för tillfälle i sängen och har ont, och funderar på vad som kan tänkas behöva packas ner i resväskan. I morgon är det nämligen äntligen dags för vår Amsterdamresa, och jag längat så väldigt. Ska bli så skönt med semester, och spännande att få uppleva en ny stad. 
 
Annars då? Jo jag har just suttit och pysslat lite med en bild. Jag har länge haft planer på ett lite fotoprojekt, inspirerat av all fantastiskt musik jag lyssnar på. Hårda låtar, mjuka bilder, och ännu mjukare textrader. 
 
 
Allmänt | | Kommentera |

Internetglädje

Som jag kanske nämnt tidigare tycker jag väldigt mycket om snygga underkläder. Ska det spenderas pemgar på kläder köper jag helst den typen som sällan syns. Men jag har inte riktigt kunnat hitta ett forum att diskutera mitt intresse, så igår tog jag och skapade en facebookgrupp. Nu, efter bara ett dygt är det hela 137 medlemmar, och jag är så väldigt glad att det finns fler som delar mitt intresse! Så vill ni gå med i min lilla diskussionsgrupp så klickar ni HÄR! Finns också möjlighet att sälja och köpa grejer där!
 
På tal om underkläde rhar jag påbörjat ett litet projekt, i mitt huvud iallafall. Som det ser ut nu ligger alla mina underkläder slängda i en rörig låda, vilket känns så satans tråkigt. Så jag ska bege mig ut på jakt efter en lagom stor byrå, som jag sen ska måla om och klä lådorna med ett lagom snyggt tyg! Kommer bli superbra.
 
 
Ja menar, denna fantastiska strumpebandshållare förtjänar en egen låda!
 
Annars då? I helgen ska jag förutom att ta det lugnt också påbörja ett nytt bandprojekt, som ska bli en gåva. Känns roligt att göra något lite mer på beställning, istället för att bara producera band som hamnar i en hög. Vill verkligen komma igång med hantverket igen, saknar det så mycket! Ska också förska ge mig in i den djungel det är att sy egna underkläder, det kommer bli intressant. Har ni några tips får ni gärna kommentera! 
, Allmänt | | Kommentera |

Ett trött hej.

Hallå! Det har varit lite öde här den senaste veckan, dels på grund av kräfrskivsprep, men den förbannadjävlaskitpms är också en bidragande faktor. Desstom blev det ingen hantverksträff för mig, jag fixade det inte, tyvärr. Men just nu sitter jag bakis i soffan, men ett kaosartat hem, men det är det värt, för gårdagens Kräftskiva var helt fantastiskt, länge sedan jag hade en så fin kväll! Men nu har alla gäster rest hemåt igen, och jag sitter kvar här med huvudvärk och nackont. Så onödigt mycket headbanging, men så kan det bli när det finns snaps med i bilden. Har tyvärr inga bilder att dela med mig av, jag var lite för upptagen med att ha roligt, så som det lätt kan bli!
 
 
Jag hoppas på att kunna ta tag i livet lite mer nu de närmsta veckorna, och hoppas på att dysterheten bara är en grund lite svacka, med vi får se! Det löser sig nog. Saknar att ha lust att hantverka, men det funkar inte riktigt att tvinga fram något. Men en kul grej som blev bestämt förra veckan är att om mindre än en månad befinner jag mig i Amsterdam för lite semster, och det ska bli så himla jäkla fint. Jag, min kille/sambo/pojkvän/man/partner (alltså, det finns verkligen INGET bra ord, allt låter lika dumt) Samuel, pappa och mina systrar åker dit för en fyradagarsresa, och jag längar så väldigt. Enligt Wikipedia ska Amsterdam ha den största "Gamla stan" av alla Europas huvudstäder, och det ser jag fram emot. 
 
, Allmänt | | En kommentar |
Upp