Monthly Makers - September

Ord och bokstäver är temat för spetembers Monthly Makers (här har jag skrivit mer om vad Monthly Makers är för något), ett jkla bra tema tycker jag. Jag hade rätt många olika idéer till att börja med, men pga tidsbrist fick det bli en av de enklare, som också är något jag velat testa ett bra tag. Se här! 
 
 
 
 
Tre små bokstäver fick det. Jag satt länge och velade mellan många olika ord och meningar, smöriga låttexter och charmiga uttryck. Sen blev jag irriterad, och detta är resultatet, FAN. Bra ord ju. Anldeingen till att jag varit så sugen på att brodera på kläder beror på att jag för ett tag sedan snubblade över det helt fantastiska instagramkontot Janis Embroidery. Där broderaste allt möjligt på kläder, tycker verkligen att ni ska kika och bli inspirerade. Titta bara!
 
 
Fantastiskt! Jag älskar också att hon använder meningen Tattoo your clothes, för det är ju just vad hon gör. Nål och färg. Sandra på bloggen Atilio har också gjort en liknande grej, där hon broderade in en emoji på ett par byxor. Så himla lätt sätt att förnya på verkligen!
 
Jag är rätt nöjd med resultatet. Jag är ju tyvärr inte superbra på att göra snygga och prydliga stygn (vilket inte är så konstigt med tanke på hur lite jag broderar), men jag tycker det duger. Att välja svart garn på en mörkgrå skjorta var Sammys idé, och det var riktigt bra! Det kan bli så att det dyker upp ett hjärta runt texten, det får vi se sen.
 
Nutida hantverk | | 4 kommentarer |
Upp