Ett trött hej.

Hallå! Det har varit lite öde här den senaste veckan, dels på grund av kräfrskivsprep, men den förbannadjävlaskitpms är också en bidragande faktor. Desstom blev det ingen hantverksträff för mig, jag fixade det inte, tyvärr. Men just nu sitter jag bakis i soffan, men ett kaosartat hem, men det är det värt, för gårdagens Kräftskiva var helt fantastiskt, länge sedan jag hade en så fin kväll! Men nu har alla gäster rest hemåt igen, och jag sitter kvar här med huvudvärk och nackont. Så onödigt mycket headbanging, men så kan det bli när det finns snaps med i bilden. Har tyvärr inga bilder att dela med mig av, jag var lite för upptagen med att ha roligt, så som det lätt kan bli!
 
 
Jag hoppas på att kunna ta tag i livet lite mer nu de närmsta veckorna, och hoppas på att dysterheten bara är en grund lite svacka, med vi får se! Det löser sig nog. Saknar att ha lust att hantverka, men det funkar inte riktigt att tvinga fram något. Men en kul grej som blev bestämt förra veckan är att om mindre än en månad befinner jag mig i Amsterdam för lite semster, och det ska bli så himla jäkla fint. Jag, min kille/sambo/pojkvän/man/partner (alltså, det finns verkligen INGET bra ord, allt låter lika dumt) Samuel, pappa och mina systrar åker dit för en fyradagarsresa, och jag längar så väldigt. Enligt Wikipedia ska Amsterdam ha den största "Gamla stan" av alla Europas huvudstäder, och det ser jag fram emot. 
 
, Allmänt | |
#1 - - Agnes:

Men va kul! Har alltid velat åka till Amsterdam! Praktiskt att du åker dit för då kan du ge massa tips och berätta om vad en måste se ;)

Upp